• Restorant Shqiponja
    Restorant Shqiponja

    Best in town

Bar Restorant Shqiponja eshte nje nga ambjentet e pershtatshme per te kaluar diten. Me ambjente dhe sherbime te pershtatshme per te gjitha shijet e stinet. I pozicionuar poshte kalase shekullore te Rozafes dhe buze lumit Drin restoranti ofron ajer te paster dhe pamje fantastike ne te gjitha stinet e vitit.

 

Shijen e peisazhit ja shtojne edhe gatimet tradicionale te pergatitura me dashuri nga kuzhiniere me pervoje.

 

Vizitoni ambjentet tona dhe do te mbeteni te kenaqur!!!